Day in the Life

Zo een dag uit het leven gegrepen.. Wie o wie staat er bij stil dat dergelijke dagen vaak de meest bijzondere en de meest authentieke dagen zijn? Dagen zonder poseren en waarop emoties in hun meest pure vorm naar boven komen. Bij een 'Day in the life' reportage kom ik langs op een door jullie uitgekozen moment en mag ik gedurende een 2 a 3 tal uren getuige zijn van alles wat zich binnen jullie gezin afspeelt. Denk maar aan een zondagochtend ontbijtje met de kinderen, nog met jullie verse 'ik-ben-net-wakker' blik. Denk maar aan een moment na school waarin er tijd wordt gemaakt voor huiswerk, er wordt gekookt, er nog even buiten wordt gevoetbald in de tuin. Een leuk avondmoment waarin de kinderen dringend in bad moeten, die pamper zonodig ververst moet worden, er gezellig samen een verhaaltje wordt voorgelezen,.. Allemaal momenten van verbinding, ECHTE verbinding! Momenten waarvoor ik als fotografe extra aandacht heb voor de dynamieken die zich afspelen onderling, de emoties die onverbloemd naar boven komen, de knuffels die ervoor zorgen dat we weer even verder kunnen, de troostende woorden bij een valpartij, de lieve blikken die uitgewisseld worden onderling, de zorgen die af te lezen zijn bij de ouders wanneer een van de kids alweer zijn/haar huiswerk of agenda niet meeheeft. 

Zelf vind ik deze reportage een van de mooiste om te doen. Waarom? Omdat ik o zo houd van die spontane momenten. Omdat dit het leven ECHT is, in zijn meest pure vorm! 

 

Kers op de taart komt er dan ook wanneer je deze reportage om de zoveel jaar terug boekt. Dan zie je jezelf, je gezin, je kinderen veranderen. En verandering is groei! 

 

Praktisch?

- Telefonisch contact om afspraak vast te leggen

- Kennismakingsgesprek bij jullie thuis

- Vastleggen van moment voor een 'Day in the life' reportage

 

Kostprijs?

* 425 euro*

 

In deze prijs zit het volgende inbegrepen:

- Kennismakingsgesprek bij jullie thuis.

- Fotoreportage bij jullie thuis (duurtijd ongeveer 2uur). 

- Professionele nabewerking.

- ALLE digitale bestanden in hoge resolutie, geschikt voor druk en vergrotingen.

- Inclusief reis- en parkeerkosten binnen een straal van 20 km.

 

Naast de digitale bestanden, is het ook mogelijk om fotoafdrukken, vergrotingen en albums te bestellen.