Geboorte

De geboorte van je eigen kind is een heel bijzonder en uniek moment. Een van de meest indrukwekkende in je leven. Tijdens een geboortereportage wordt het ganse proces, van arbeid tot bevalling en eerste ontmoeting vastgelegd op beeld. Het gaat over het vastpakken van emoties van velerlei aard. Emoties waar je achteraf naar kijkt vanuit een gans ander oogpunt. Het geeft je de kans om emoties van jezelf, je partner en jullie verse baby te zien en te laten binnenkomen. Een geboorteproces gaat vaak gepaard met heel wat beleving en voelen. Het is vaak het meest pure verhaal van jullie ganse leven. Een reportage waarin poseren niet aan bod komt, waarin puurheid het keywoord is. Een geboortereportage is soms ook een vorm van verwerking wanneer het niet helemaal liep zoals gepland. 

 

Dit bijzonder en uiterst uniek moment verdient het om op een zorgzame manier vastgelegd te worden. Ik ben als fotografe zo subtiel mogelijk aanwezig en heb respect voor alles wat met het geboorteproces samengaat. Het is ook een kans om als partner niet te hoeven bezig zijn met het vastleggen van dit moment. Jullie kunnen volop de arbeid en de bevalling en de eerste momenten na de geboorte mindfull samen beleven, waarin jullie er kunnen zijn voor elkaar. 

 

Tijdens de geboortereportage ligt de focus NIET op alle technische handelingen die met dit moment gepaard gaan. Hulpverleners worden op verzoek dan ook ofwel niet ofwel onherkenbaar in beeld gebracht. Er wordt op geen enkel moment gebruik gemaakt van flitslicht. Het aanwezige licht is dus uitermate belangrijk. Tijdens een thuisbevalling wordt dan ook gevraagd om toch hier en daar wat sfeerlicht te voorzien. 

 

Praktisch?

- Telefonisch contact om afpraak vast te leggen

- Afspraak bij jullie thuis om jullie ideeën en verwachtingen samen te bekijken (geheel vrijblijvend)

- Dit eerste contact wordt gezien als kennismakingsgesprek

- Na het kennismakingsgesprek kunnen jullie onderling bekijken of jullie de geboorte door mij laten vastleggen

 

Noot: Eens jullie voor mij kiezen, bevestigen jullie best zo snel mogelijk want ik heb namelijk slechts een beperkt aantal geboortes die ik kan inplannen.

 

Kostprijs?

* 995 euro *

 

In deze prijs zit het volgende inbegrepen:

- Vrijblijvend kennismakingsgesprek.

- Bereikbaarheid dag en nacht, vanaf week 37. 

- Aanwezigheid tijdens het ganse geboorteproces, onafhankelijk van duurtijd.

- Selectie en professionele nabewerking van alle digitale bestanden.

- ALLE digitale bestanden in hoge resolutie (combinatie kleur en zwart-wit), geschikt voor drukwerk, albums en vergrotingen worden afgeleverd.

- Inclusief reis- en parkeerkosten binnen een straal van 20 km.

- Album 30cmx20cm met 20 door jullie gekozen beelden die het geboorteverhaal weergeven.

 

Naast de digitale bestanden, is het ook mogelijk om fotoafdrukken, vergrotingen,.. te bestellen.